۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » شهرستان اسکو
  • شناسه : 1640
  • ۱۸ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۸
  • 502 بازدید
  • ارسال توسط :
  • نویسنده : مهدی قهرمانی اسکوئی
  • منبع : اوشکایا
تشدید بازرسی ها و برخورد بامتخلفین در آستانه سال جدید

تشدید بازرسی ها و برخورد بامتخلفین در آستانه سال جدید

تشدید بازرسی ها و برخورد بامتخلفین در آستانه سال جدید  حضرتی رئیس اداره صنعت معدن و تجارت شهرستان اسکو در گفت و گو با اوشکایا افزود :با توجه به بازرسی ها مداوم انجام شده در سطح شهرستان موفق به کسب مقام اول استان شدیم. عملکرد بهمن ماه و ۱۱ ماه این اداره در مقایسه با […]

تشدید بازرسی ها و برخورد بامتخلفین در آستانه سال جدید

 حضرتی رئیس اداره صنعت معدن و تجارت شهرستان اسکو در گفت و گو با اوشکایا افزود :با توجه به بازرسی ها مداوم انجام شده در سطح شهرستان موفق به کسب مقام اول استان شدیم. عملکرد بهمن ماه و ۱۱ ماه این اداره در مقایسه با مدت مشابه سال قبل با تشکیل ۱۰۶۵ پرونده و با افزایش٪‏ ۱۳۸ برابری مواجه بوده که در سایه تلاش همکاران و  همکاری و همدلی  سایر ادارجات می باشد. در همین راستا برای جلوگیری از گران‌فروشی کم فروشی  این بازرسی ها در ایام نوروز به شدت تداوم خواهد داشت و با متخلفین مطابق قانون برخورد خواهد شد

 

حضرتی در ادامه افزود :در کل روز سه تیم بازرسی در سطح شهرستان در حال ماموریت هستند که یک تیم مختص شهر سهند و اسکو و تیم دوم شهر ایلخچی و تیم سوم در قالب گشت های بازرسی مشترک هر روزه تا ساعت ۸  در حال بازرسی می باشد اکثر بازرسی های این اداره در خصوص کالاهای اساسی مورد نیاز مردم می باشد افزودنی است که روزانه از سه الی چهار نانوایی در سطح شهرستان به طور مستمر بازدید به عمل می آید.

رئیس اداره صنعت معدن و تجارت شهرستان اسکو در ادامه افزود:مشکل نان در سطح شهرستان نداریم در این راستا مجوزی برای نانوایی های جدید صادر نمی شود در کل ۷۰ تن افزایش سهمیه آرد در این سال داشتیم که در صورت نیاز به این سهمیه افزوده خواهد شد.

وی در ادامه با اشاره به آمار پخش نیاز های اولیه مردم در شهرستان اسکو افزود:

۴١تن روغن جامد در ظرف ۴۰ روز در سطح شهرستان پخش شد که ۶۰ درصد آن در شهر سهند و ۳۵ درصد آن در شهر ایلخچی و اسکو در فروشگاه‌های بزرگ توزیع شد،مرغ ٩ تن در مورخه ٩٩/١٢/١٧ پخش شد و هر روز ۳ یا ۴ تن با قیمت مصوب در حال پخش میباشد ٢۵٠٠کارتن روغن مایع و ۱۱۲ تن برنج خارجی و ۴۰ تن قند پخش شده که ۳۷۰ تن نیز در روزهای اخیر پخش خواهد شد.

در نهایت از همکاری تمامی اداره  مخصوصاً فرماندار محترم شهرستان که پیگیر تامین نیازهای اولیه مردم هستند و  داستان محترم ،نیروی انتظامی و همچنین فرماندهی سپاه شهرستان که به دلیل کمبود نیرو در بیشتر مواقع کمک حال همکاران این اداره بودند (اطلاعات سپاه و عملیات سپاه) و ما را یاری کردندکمال تشکر را دارم .

از عموم شهروندان تقاضا می شود گرانفروشی و احتکار و سایر موارد را فوراً با شماره تماس های ۱۲۴ یا ۳۳۲۳٩٧۵۶  در میان بگذارند.

پاسخ دادن