نان” اسکو”، یکی از لذیذترین نانهای سنتی ایران 🔸”اسکو چوریی” یا همان “نان اسکو”، نانی سنتی و مخصوص شهرستان اسکو از توابع آذربایجان شرقی است که از جمله لذیذترین نانهای سنتی ایران محسوب میشود. 🔸”مهارت پخت نان اسکو” در سال ۹۱ در فهرست میراث ناملموس آثار ملی ثبت شده است، پخت این […]
نان” اسکو”، یکی از لذیذترین نانهای سنتی ایران
🔸”اسکو چوریی” یا همان “نان اسکو”، نانی سنتی و مخصوص شهرستان اسکو از توابع آذربایجان شرقی است که از جمله لذیذترین نانهای سنتی ایران محسوب میشود.
🔸”مهارت پخت نان اسکو” در سال ۹۱ در فهرست میراث ناملموس آثار ملی ثبت شده است، پخت این نان، با وجود دنیای الکترونیکی و تغییرات دنیای مدرن، هنوز به روش سنتی و استفاده از تنور و دو چوب دستی انجام میگیرد. این نان با استفاده از آرد گندم و جوی مرغوب همین شهرستان در تنور داغ نانوا شکل میگیرد.
🔸دلیل اینکه هنوز این نان سنتی وضعیت قبلی خود را حفظ کرده و همانند روش گذشتگان، پخته میشود را میتوان به ویژگیهای مطلوب و خاص آن ربط داد. اسکو چوریی، بدون هیچ ضایعات و دور ریختنی مصرف میشود و ماندگاری بالا (حتی تا چندین ماه بعد از پخت)، خوش طعمی و کیفیت بالا داشته و مهارتی خاص در شیوه پخت آن وجود دارد که با دستان هنرمند نانوا انجام میگیرد.
🔸این نان با ویژگیهای منحصر بفرد خود، کاملا یکدست و به شکل گرد بوده و بافت خشکی دارد که باید اندکی آب بر روی آن پاشید تا نرم شود.
#نان_اسکو
#نان_سنتی
📸عکس: جلال سامع سردرودی
تمامی حقوق این سایت محفوظ است.
طراحی سایت : کلکسیون طراحی