۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » اجتماعی
  • شناسه : 12645
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۳
  • 40 بازدید
  • ارسال توسط :
  • منبع : خبرگزاری نصر
نسبت تولد پسران به دختران در نیمه نخست امسال بیشتر شد

نسبت تولد پسران به دختران در نیمه نخست امسال بیشتر شد

در نیمه نخست امسال نسبت متولدین پسر و دختر به ترتیب ۵۱.۹ درصد و ۴۸.۱ درصد بود و بر اساس این گزارش نسبت تولد پسران به دختران در این مدت ۱۰۸ بود که نسبت به مدت مشابه سال گذشته (۱۰۴) ۰.۹ درصد رشد داشته است. در این گزارش تاکید شده است در دنیا در بدو […]

در نیمه نخست امسال نسبت متولدین پسر و دختر به ترتیب ۵۱.۹ درصد و ۴۸.۱ درصد بود و بر اساس این گزارش نسبت تولد پسران به دختران در این مدت ۱۰۸ بود که نسبت به مدت مشابه سال گذشته (۱۰۴) ۰.۹ درصد رشد داشته است.
در این گزارش تاکید شده است در دنیا در بدو تولد تعداد موالید پسر از تعداد موالید دختر بیشتر است و این نسبت در سال های بعد به علت مرگ زیاد جنس ذکور، به تدریج کاهش می یابد تا این که در حدود ۲۰-۲۵ سالگی این نسبت متعادل می شود و به یکصدمی رسد.
در جمعیت‌شناسی رقم ۱۰۳ تا ۱۰۷ را رقم طبیعی قابل قبول نسبت ‌جنسی در بدو تولد می‌دانند. نسبت‌جنسی بدو تولد در ۶ ماهه نخست سال امسال ۱۰۸ و در مدت مشابه سال گذشته ۱۰۷ بود.
براساس آمارهای این سازمان میانگین سن مادر در نخستین فرزندآوری در کل کشور در ۶ ماهه نخست امسال ۲۷.۴ سال است.
همچنین بر اساس این گزارش مقدارشاخص در نقاط شهری ۲۸.۱ سال و در نقاط روستایی ۲۴.۴ سال است. بیشترین میانگین سنی مادران در نخستین فرزندآوری، در بین استان‌ها مربوط به استان تهران با ۳۰.۳ سال و کمترین آن مربوط به استان سیستان‌ و بلوچستان با ۲۲.۶ سال است.
همچنین در ۶ ماهه نخست امسال ۵۲۴ هزار و ۶۳۷ ولادت در کشور به ثبت رسید که استان تهران رکوردار میزان ولادت ها در این مدت زمان است و بیشترین میزان ولادت ها مربوط به استان تهران ۶۶ هزارو ۳۵ نوزاد و کمترین آن مربوط به استان سمنان با تعداد۳هزارو ۳۸۷ نوزاد بود.
انتهای پیام/

برچسب ها

پاسخ دادن