۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » شهرستان اسکو
  • شناسه : 2152
  • ۱۰ تیر ۱۴۰۰ - ۲۳:۳۹
  • 651 بازدید
  • ارسال توسط :
  • منبع : اوشکایا
شهرستان اسکو با تولید ۲۳۰۰ تن گل محمدی، قطب این محصول در استان است.

شهرستان اسکو با تولید ۲۳۰۰ تن گل محمدی، قطب این محصول در استان است.

شهرستان اسکو با تولید ۲۳۰۰ تن گل محمدی، قطب این محصول در استان است. فرماندار شهرستان اسکو: ۶ درصد سطح کشت گل محمدی #کشور و ۵۱ درصد سطح کشت #استان در شهرستان اسکو قرار دارد/شهرستان اسکو با تولید ۲۳۰۰ تن گل محمدی، قطب این محصول در استان است. مهندس رضی منش فرماندار شهرستان اسکو در […]

شهرستان اسکو با تولید ۲۳۰۰ تن گل محمدی، قطب این محصول در استان است.

فرماندار شهرستان اسکو:

۶ درصد سطح کشت گل محمدی #کشور و ۵۱ درصد سطح کشت #استان در شهرستان اسکو قرار دارد/شهرستان اسکو با تولید ۲۳۰۰ تن گل محمدی، قطب این محصول در استان است.

مهندس رضی منش فرماندار شهرستان اسکو در مصاحبه با خبرنگار پایگاه خبری اوشکایا گفت:شهرستانز مراکز مهم تولید گل محمدی در کشور و استان است بطوری که ۶ درصد سطح زیر کشت گل محمدی کشور و ۵۱ درصد سطح زیرکشت استان در شهرستان اسکو قرار دارد.

فرماندار شهرستان اسکو گفت: میزان سطح زیرکشت گل محمدی در کشور ۱۴ هزار هکتار، در استان آذربایجان شرقی ۱۴۵۰ هکتار و در شهرستان اسکو ۷۳۰ هکتار می باشد که در راستای سیاست های دولت تدبیر و امید در افزایش سطح زیر کشت این محصول ارزشمند از زمان استقرار دولت در سال ۹۲ حدود ۲۰۰ درصد افزایش یافته است.

وی بیان اینکه امسال حدود ۲۳۰۰ تن گل محمدی از باغات و گلستان های واقع در دامنه های ستند برداشت شده است افزود؛ این رقم نسبت به سال گذشته حداقل ۱۱۰ تن افزایش داشته است.

فرماندار شهرستان اسکو خاطر نشان کرد؛ بیشترین سطح زیر کشت گل محمدی متعلق به روستاهای #گنبرف، #کردآباد، #مجارشین، #عنصرود و #کهنمو است که به لحاظ آب و هوای خنک و خاک حاصلخیز و قرار گیری در دامنه های زیبای کوه سهند، بهترین شرایط را برای پرورش و تولید گل سرخ محمدی در این منطقه را دارا می باشند.

مهندس رضی منش ارتقای #بهره_وری در باغات گل محمدی و افزایش میزان تولید محصول در هکتار را مهم ترین سیاست دولت در اقتصادی کردن بخش کشاورزی دانست و افزود: اصلاح گلستان‌های گل محمدی با هدف ارتقای کیفیت با روش‌های علمی در باغات پایلوت شهرستان قریب به ۱۳۰ هکتار انجام شده و عملکرد در هکتار به ۳.۴ تن رسیده است که نسبت به ابتدای دولت ۱ تن در هکتار افزایش یافته است.

فرماندار شهرستان اسکو با بیان‌ اینکه فرآوری گل محمدی ایجاد ارزش افزوده و جلوگیری از خام فروشی در این محصول یکی از سیاست اصلی دولت در بخش کشاورزی است افزود؛ در حال حاضر یک کارخانه بزرگ صنعتی با ظرفیت تولید ۱۵۰۰ تن در سال فعالیت می کند که به تناسب میزان تولید شهرستان نیازمند حداقل ۳ واحد تولیدی با بهره گیری از تکنولوژی بالا برای فراوری و استفاده از حداکثر ایجاد ارزش افزوده هستیم که این مهم با افتتاح شهرک صنعتی شهید نیرومند اسکو فراهم شده است.

مهندس رضی منش در ادامه خاطر نشان کرد: محصولات تولیدی گل محمدی این شهرستان به ۱۰ کشور از جمله کره جنوبی، عراق، عربستان، ترکیه، بحرین، عمان و چند کشور دیگر صادر می شود و با عنایت به کاربرد گسترده گل محمدی در صنایع غذایی، داروسازی، عطرسازی و بهداشتی و آرایشی و ارز آوری بالای این این محصول و #تضمین_بازار_فروش برای شهرستان واجد اهمیت است

فرماندار شهرستان اسکو با بیان اینکه برگزاری ۹ #جشنواره_گل_محمدی در روستاهای گنبرف و عنصرود در سالهای گذشته آثار بسیار مثبت در معرفی این محصول بسیار ارزشمند و همچنین ترغیب سرمایه گذاران داشته است افزود؛ تمامی گل محمدی تولیدی شهرستان در بازه زمانی برداشت و به بازار فروش و کارخانجات صنایع تبدیلی روانه می شوند و کشاورزان به هیچ لنوان مشکل بازار یابی ندارند.

وی در پایان ضمن تاکید بر حمایت دولت از بخش کشاورزی از فعالان این بخش برای سرمایه گذاری در محصول گل محمدی دعوت کرد و افزود؛ در صورت فراوری و ایجاد کارخانجات صنایع تبدیلی این محصول ظرفیت بسیار بالایی در رونق اقتصادی منطقه و ایجاد اشتغال پایدار و ارتقای معیشت کشاورزان خواهد داشت.

پاسخ دادن